Echipa si Contact

Bine ati venit pe blogul meu culinar.
Numele meu este Alina Savin gazda ta si proprietara acestui blog.

Acest blog nu este creat pentru a deveni o Carte cu retete variate, ci mai degraba un Caiet de retete mai usoare, in special continand legume, salate, fructe si mai putin carne, sau alte preparate pe care eu le consider prea grele si mai putin sanatoase pentru copiii mei. Dar toate acestea nu sunt duficiente pentru mine ci incerc sa imbin partea de gatit cu creativitatea astfel incat fiecare masa sa fie deosebita, atractiva, sa ne binedispuna.


Pe mine ma mai gasiti si aici:
Savollinne - Inspirat din Natura - unde incerc sa va impartasesc diverse momente prin care am trecut folosind leacuri din batrani, cum s-ar spune, dar si produse naturale ce pot fi utilizate zi de zi.
 si
Clubul Magic - Clubul Copiilor si Parintilor Creativi - un loc unde orice gand poate deveni realitate, orice lucru/desen/creatie poate capata utilizari neasteptate; pentru ca aici e locul unde imaginatia nu are limite, e locul unde noi, parintii, copilarim si ne deconectam de la rutina zilnica alaturi de copiii nostri; locul unde copiii nostri isi dezvolta abilitatile.


Va doresc lectura placuta si sper sa gasiti ceea ce cautati, daca nu, lasati un comentariu sau scrieti-mi pe adresa alinav.savin@gmail.com.


Comentariile sunt moderate de aceea, orice limbaj indecent va fi sanctionat. Multumesc pentru intelegere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu