joi, 19 aprilie 2012

Rulada de cascaval


Ingrediente:
- 300 gr. cascaval;
- 150 gr. sunca/piept de pui;
- o jumatate de ardei gras rosu/gogosar;
- o jumatate de ardei gras verde;
- 2 oua fierte tari;
- 100 gr. unt moale;
- usturoi, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare:
Cascavalul, cu tot cu ambalaj, se pune in apa clocotita pentru 20 de minute. Intre timp se taie celelalte ingrediente cubulete si se amesteca cu untul moale, usturoiul (pisat), patrunjelul (taiat marunt), sare, pierul. Se intinde cascavalul pe masa de lucru, apoi se toarna compozitia si se ruleaza. Batonul obtinut se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider cel putin 3 ore, dupa care se taie felii.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu