marți, 18 mai 2010

Mini pizza



Ingrediente aluat:
500 gr. faina
un plic drojdie uscata
250 ml apa
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita zahar
2 linguri ulei de masline

Se amesteca faina, drojdia, sarea, zaharul, apa si se framanta; treptat se adauga uleiul de masline. Se lasa la crescut jumatate de ora. Dupa ce a crescut aluatul, se da drumul la cuptor si se pregatesc ingredientele pentru umplutura.

Umplutura:
sos de rosii
150 gr. sunca/piept de pui
150 gr. cascaval
50 gr. porumb (eu am pus congelat)
jumatate de gogosar
200 gr. ciuperci (eu am pus congelate)
Aluatul se intinde, se pune sos de rosii, sunca taiata cubulete, porumbul, gogosarul taiat marunt, ciupercile (daca sunt prea mari se taie bucati) si cascavalul dat pe razatoare. Se ruleaza si se taie felii de 1-2 centimetri; in tava feliile se pun rasturnate. Se mai lasa la crescut 15 minute si se dau la cuptor pentru 20-25 minute la 150 grade.






 

 

Zi frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu